VEILIGHEID | SAMENWERKING | DESKUNDIGHEID

Adviseur Installatieverantwoordelijkheid bij Nobralux

Over jou
  • Je hebt affiniteit met projecten in de openbare ruimte;

  • Je bent leergierig, waardoor je de klant altijd een stapje voor bent;

  • Je vindt de match tussen klantbehoefte en de meest geschikte oplossing.

Over Nobralux
  • Dé koploper op het gebied van verlichting in de openbare ruimte;

  • Een gezellig team van 45 collega’s, verspreid door heel Nederland;

  • Een duidelijke missie: de openbare ruimte veiliger, duurzamer en aantrekkelijker maken.

Over de Functie
  • Je luistert naar de behoefte van de klant en weet dit perfect te vertalen naar een Nobralux-waardig plan;

  • Je hebt de vrijheid om jouw klantenportefeuille gedurende het hele proces op jouw manier te begeleiden;

  • Geen dag is hetzelfde: je blijft leren en jezelf ontwikkelen!

NOBRALUX

Jouw uitdaging als Adviseur Installatieverantwoordelijkheid

Nobralux beheert onder andere de openbare verlichting in een groot aantal gemeenten, maar liefst 67. Daarnaast ondersteunt Nobralux een aantal van haar klanten met het borgen van de veiligheid bij haar elektrische bedrijfsvoering. Hierin ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen klanten. Jij gebruikt jouw kennis van elektrotechniek om de perfecte match tussen de behoeftes van de klant en de juiste oplossing te vinden.

Voor zowel nieuwe als bestaande klanten borg je de veiligheid in verschillende E-installaties in de openbare ruimte. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het totaalpakket: je verzorgt de verslaglegging van de overleggen, zorgt dat de afspraken worden nagekomen en borgt wet- en regelgeving op elektrotechnisch vlak. Je ben niet alleen het aanspreekpunt voor de klant, maar vervult ook een intermediaire rol tussen gemeente, bewoners, aannemers, netwerkbedrijven en leveranciers. Kortom, een hele veelzijdige rol.

Hoewel je de projecten voor de gemeenten zelfstandig verzorgt, stem je al deze zaken intern met je collega’s van het beheerteam in Schijndel af. Waar nodig betrek je collega’s bij deze projecten en geef je hen sturing. Door de horizontale bedrijfscultuur voel je ook echt de impact van jouw werk en uiteindelijk garandeer jij de veiligheid van de prachtige Nederlandse infrastructuur voor zowel klant als gebruiker!

Benieuwd hoe Eric Vos deze rol ervaart?

MAAK IMPACT

Verzorg het totaalpakket van verschillende E-installaties voor jouw klantenportefeuille.

FIJNE WERKSFEER

Één team, één taak: voorop blijven lopen in het beheer van verschillende E-installaties.

VEEL UITDAGING!

Je blijft leren en ontwikkelen, geen dag is hetzelfde!

Wij zijn Nobralux

Nobralux is hét adviesbureau op het gebied van openbare verlichting en elektrische objecten in de openbare ruimte. Eigenlijk alles met een stekker in de buitenruimte. Wij werken vanuit ons kantoor in Schijndel en onze dependance in Amsterdam samen met 45 collega’s die verspreid zijn door heel Nederland. De missie van Nobralux is om de openbare ruimte ‘beter’ te maken. Met het beheer van openbare verlichting en het adviseren over een veilige elektrotechnische bedrijfsvoering dragen wij bij aan een openbare ruimte die veiliger, duurzamer en aantrekkelijker is, tegen verantwoorde kosten. Onze Big Hairy Audacious Goal (BHAG) (“grote harige gruwelijk doelstelling”) is om eind 2025 1 miljoen lichtmasten in beheer te hebben. We zitten nu al boven de 600.000, dus zijn goed op weg! Nobralux verzorgt dan ook het beheer van openbare verlichting voor 67 gemeenten. Daarnaast leveren wij onze bijdrage aan een veilige elektrotechnische bedrijfsvoering bij een 40-tal klanten, variërend van advies tot het borgen van een veilige elektrotechnische bedrijfsvoering.

Gemeenten en provincies zijn onze belangrijkste klantgroep. Wij zijn intermediair tussen gemeenten, bewoners, aannemers, netwerkbedrijven en leveranciers. De belangrijkste taak van de beheerder is er voor zorgen dat het storingsmanagement door de aannemer goed, tijdig en kosten efficiënt wordt verzorgd. Naast beheren van openbare verlichting geven wij ook advies: we schrijven beleidsplannen, bestekken, adviezen en leveren onze bijdrage aan het borgen van de elektrotechnische bedrijfsvoering. Ten slotte ontwerpen wij verlichtingsprojecten en voeren directie en toezicht over de uitvoering. Wij zorgen er voor dat de projectmatige vervanging van openbare verlichting goed en veilig wordt verzorgd, van A tot Z!

Maak laagdrempelig kennis met Nobralux

Ja, ik hoor graag meer!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en bellen je graag om meer over je te weten te komen. Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.